Nové Galerky s hodinami, kosmetickým zrcátkem a integrovanou el. zásuvkou

Nové Galerky pro Vaši Koupelnu

Představujeme vám tři nové galerkové skříňky, které kombinují moderní design s praktickými funkcemi pro každou koupelnu. Tyto produkty byly navrženy tak, aby zlepšily každodenní péči o vzhled a usnadnily život.

  1. Galerka 1200 x 700 mm: Tato skříňka je vybavena LED osvětlením, které zajišťuje jasné a přirozené světlo, ideální pro detailní úpravy. Digitální hodiny a kosmetické zrcátko vám usnadní každodenní rutinu, zatímco moderní design dodává koupelně stylový vzhled.

  2. Galerka 1400 x 700 mm: V této skříňce najdete elektrickou zásuvku, která umožňuje pohodlné připojení spotřebičů, jako jsou fény a holicí strojky. Dotykové ovládání osvětlení přináší inovativní způsob, jak regulovat světlo přesně podle vašich potřeb.

  3. Galerka 700 x 600 mm: Tento kompaktní model je skvělou volbou pro menší koupelny, aniž byste se museli vzdát funkcí. Nabízí LED osvětlení, hodiny a kosmetické zrcátko, což z něj činí praktického pomocníka pro každodenní péči.

Tyto galerkové skříňky kombinují estetiku s funkcionalitou a zajišťují, že vaše koupelna bude vždy moderní a příjemná. Pro více informací a detailní popisy jednotlivých modelů navštivte náš web.