Nová řada vodovodních baterií Iconic

Nová řada vodovodních baterií Iconic představuje vynikající kombinaci inovativního designu a vysoké funkčnosti. Tato série, navržená s ohledem na moderní estetiku a ergonomii, nabízí širokou škálu barevných provedení, která zahrnují elegantní chrom, sofistikovaný matný černý a teplý bronz. Každá varianta byla pečlivě zvolena, aby nejen splnila vysoké standardy kvality, ale také aby se dokonale hodila k různým stylům interiéru.

NOVÉ BATERIE ICONIC

Kvalita baterií Iconic je nekompromisní. Vyrobené z prvotřídních materiálů, jako je mosaz a odolné keramické kartuše, garantují dlouhou životnost a bezproblémový provoz. Systém regulace průtoku a teploty je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a přesnost, což přispívá k celkovému zážitku z používání. Navíc, díky svému minimalistickému designu, baterie Iconic snadno zapadnou do jakéhokoliv koupelnového prostoru, čímž přidávají nádech elegance a modernity.

K řadě Iconic patří také nový sprchový sloup, který je dokonalým doplňkem k bateriím. Tento sprchový sloup je vybaven funkcemi, které zajišťují vysoký komfort a flexibilitu, včetně nastavitelné hlavové sprchy a integrovaného termostatu pro snadnou regulaci teploty. S tímto sprchovým sloupem získáte nejen esteticky přitažlivý prvek, ale také praktické a efektivní řešení pro vaši koupelnu. Celkově řada Iconic nabízí elegantní a kvalitní řešení pro každou moderní koupelnu.

ICONIC sprchový sloup s pákovou baterií, chrom

ICONIC sprchový sloup s pákovou baterií, zlato mat

ICONIC sprchový sloup s pákovou baterií, černá mat