Moderní zrcadla s LED osvětlením a Bluetooth: Nový standard pro vaši koupelnu

Naše nová kolekce zrcadel přináší do vaší koupelny více než jen elegantní vzhled. Jedním z nejzajímavějších modelů je zrcadlo s LED osvětlením, které kombinuje styl a inovativní technologie pro maximální pohodlí.

Klíčové funkce:

  • Bluetooth připojení: Umožňuje vám přehrávat hudbu z vašeho telefonu přímo z reproduktorů zabudovaných v zrcadle. Ať už chcete poslouchat svou oblíbenou skladbu nebo relaxační playlist, nyní můžete vytvářet atmosféru přesně podle vaší nálady.

  • Systém proti zamlžování: Už žádné čekání, až zrcadlo po sprše oschne! Díky této funkci je zrcadlo vždy čisté a připravené k použití, což šetří čas a zvyšuje komfort.

  • LED osvětlení s nastavitelnou barvou: Dokonale osvětlí váš obličej při líčení nebo holení. Intenzitu i barevnou teplotu světla můžete snadno upravit podle potřeby – od studeného bílého světla po teplé žluté.

  • Vestavěné kosmetické zrcátko s 5x zoomem: Pro detailní péči o obličej a přesné líčení máte k dispozici integrované zrcátko s pěti násobným zvětšením, což je skvělé pro každodenní rutiny.

Výhody pro uživatele:

Tato zrcadla jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní a praktické řešení do své koupelny. Skvěle zapadnou do jakéhokoli interiéru a jejich vysoká funkcionalita zaručí, že už nebudete muset dělat kompromisy mezi stylem a pohodlím.

Navštivte naši nabídku a objevte zrcadla, která změní vaši každodenní rutinu v něco výjimečného!

Zrcadlo s LED osvětlením, kosmetickým zrcátkem 5 x zoom, 600 x 700 mm, nastavitelná barva, systém proti zamlžování

Zrcadlo s LED osvětlením, kosmetickým zrcátkem 5 x zoom, 800 x 700 mm, nastavitelná barva, systém proti zamlžování

Zrcadlo s LED osvětlením, kosmetickým zrcátkem 5 x zoom, 1200 x 700 mm, nastavitelná barva, systém proti zamlžování

Zrcadlo s LED osvětlením, 1600 x 700 x 30 mm, nastavitelná barva, systém proti zamlžování

Zrcadlo s LED osvětlením 100x65 cm, bluetooth, hodinami, kalendářem, teploměrem a systémem proti zamlžování